The HR Agency
The HR Agency
Fietsplan - The HR Agency
De meest gewaardeerde secundaire arbeidsvoorwaarde

Fietsplan

Wilt u kosteloos een betere werkgever worden?

Wist u dat een fietsplan de meest gewaardeerde secundaire arbeidsvoorwaarde onder medewerkers is? Niet heel gek, want een fietsplan biedt medewerkers de mogelijkheid om op een fiscaal vriendelijke manier een nieuwe fiets aan te schaffen. Met verschillende belastingvoordelen en regelingen betaalt de werknemer al snel honderden euro’s minder voor een fiets. Hierdoor worden ze gestimuleerd om vaker de fiets te pakken en vitaal te blijven. Voor de werkgever hoeft het fietsplan geen extra kosten te betekenen, maar draagt het mogelijk wel bij aan belangrijke bedrijfsdoelstellingen. Genoeg redenen om met een fietsplan aan de slag te gaan.

De voordelen van een fietsplan

#1 secundaire arbeidsvoorwaarde

Het aanbieden van een fietsplan verhoogt de tevredenheid onder uw medewerkers. Een fietsplan is namelijk de meest gewaardeerde secundaire arbeidsvoorwaarde.

Fiscaal voordelig

Een fietsplan kan door de werkgever kosteloos worden gefaciliteerd en brengt de medewerker een fiscaal voordeel.

Verhoogde arbeidsproductiviteit

Vaker fietsen zorgt voor een hoger concentratie vermogen, een betere weerstand en een stabielere mentale gezondheid. Dit betekent een daling in de verzuimcijfers.

Milieuvriendelijk

Wanneer medewerkers vaker de fiets dan de auto pakken, wordt er een besparing gedaan op C02-uitstoot en bezinekosten.

Oplossing voor parkeerproblemen

Met een fietsplan hebben uw medewerkers geen zorgen meer over parkeren in een drukke buurt.

Oplossing voor het fileprobleem

Medewerkers die de fiets pakken, hoeven niet bang te zijn voor files en dragen bij aan een oplossing voor het fileprobleem.

"Ontdek waarom het fietsplan zowel
voor werkgevers als werknemers
een win-win situatie is."

Wat doen wij voor u?

FIETSPLAN INTRODUCEREN?

NEEM CONTACT OP

Wilt u het fietsplan toevoegen aan uw secundaire arbeidsvoorwaardenpakket? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op. Direct een afspraak maken? Klik hier.

Werken met The HR Agency is kiezen voor een ervaren en strategische partner met diepgaande kennis van HR. Dankzij onze ruime ervaring in HR kunnen wij moeiteloos de vertaalslag maken van HR-vraagstukken naar passende HR-oplossingen voor uw organisatie. Daarbij is persoonlijk contact en passende afstemming onze sleutel tot succes.

Waarom The HR Agency?

Kies u voor The HR Agency, dan kiest u voor flexibiliteit en professionaliteit. Geen onbereikbare externe partij, maar een betrokken en volwaardig HR-partner.

WORK WITH US

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?