HR-ADMINISTRATIE

Het uitbesteden van uw HR kent vele voordelen.

HR-administratie

Veel bedrijven zien de HR-administratie als een verplicht onderdeel van de bedrijfsvoering, een standaard taak op de takenlijst. Bij succesvolle organisaties zien wij echter dat zij de HR-administratie juist als een waardevolle bron van informatie zien. Wilt u ook succesvol zijn? Dan is het belangrijk dat u uw HR-administratie als een prioriteit gaat zien. Een betrouwbare HR-administratie voorziet u namelijk van de juiste informatie, geeft inzicht in uw organisatie en voorkomt onnodige risico’s en kosten. Een nauwkeurige en goed bijgehouden HR-administratie kan echt het verschil maken, zowel voor u als uw werknemers.

Strategisch partner of uitvoerend orgaan?

Om toe te komen aan strategisch HRM, moet hiervoor tijd en ruimte zijn. Wilt u minder tijd besteden aan de HR-administratie en meer bezig zijn met de toekomst en uw werknemers? Wij zien bij veel organisaties dat de HR-administratie veel tijd in beslag neemt, terwijl het veel efficiënter kan. Hoe krijgt u meer tijd om uw strategische rol te kunnen vervullen?

Uw HR-administratie uitbesteden?

Bent u of zijn uw HR-medewerkers veel tijd kwijt aan het verwerken van mutaties, het opstellen van arbeidsovereenkomsten en andere administratieve taken? Of kost het moeite om uw kennis over de continue wijzigende wet- en regelgeving of juridische verplichtingen up-to-date te houden? Dan is het uitbesteden van uw HR-administratie hiervoor de oplossing.

Het uitbesteden van de HR-administratie kent velen voordelen. U hoeft uw kennis over de wet- en regelgeving of een cao niet langer up-to-date te houden. Dat doen wij voor u. Ook kunt u veel tijd en kosten besparen met het automatiseren van workflows en processen. Wij zorgen voor een HR-administratie die volledig aansluit bij uw organisatie. Onze HR-specialisten analyseren de bestaande processen, adviseren over de meest efficiënte werkwijze en richten de HR-administratie op maat voor u in. Op deze manier blijft er meer tijd over voor ondernemen en het echte mensenwerk dat HR is.

HR OUTSOURCING IS MEER DAN HET BORGEN VAN CONTINUÏTEIT EN HET BESPAREN VAN KOSTEN.

Of u nu een grotere organisatie met een eigen HR-afdeling vertegenwoordigt of een MKB-onderneming, wij kunnen uw HR-administratie overnemen. Wilt u weten op welke voordelen u kunt rekenen?

Inzicht in uw data

Informatie is de sleutel tot succes; data geeft u inzicht waarmee u weloverwogen keuzes kunt maken en sneller kunt anticiperen op veranderingen. Met onze ruime ervaring en kennis zorgen wij ervoor dat u direct toegang heeft tot de juiste informatie

Tijdbesparend

Geen kostbare tijd meer besteden aan het vinden van het juiste personeel, intensieve inwerktrajecten en het coachen en (inhoudelijk) begeleiden van de HR-specialisten, maar meer tijd voor uw core-business en strategisch HRM.

Continuïteit en flexibiliteit

U heeft geen ziekte- en vervangings- of vakantieproblematiek meer. Elke werkdag staat er een team van specialisten voor u klaar en heeft u meer of minder capaciteit nodig gedurende een bepaalde periode, dan regelen wij dat voor u.

Tevreden medewerkers

Een goede HR-administratie leidt tot een hogere medewerkerstevredenheid. Alles is duidelijk en overzichtelijk en biedt het management meer inzicht en tijd om personeel te ontwikkelen. Het is onze taak om te zorgen voor een foutloze administratie.

Kostenbesparend

Een goede HR-administratie, aangevuld met rapportages en signalen zorgen voor meer voorspelbaarheid en voor minder kosten. Met onze ervaren HR-specialisten zorgen wij voor een goede administratie en inzicht in uw cijfers.

Gemak

Geen stress meer gedurende de vakantieperiodes of bij vertrek van een medewerker. Geen zorgen om continu wijzigende wet- en regelgeving. Wij staan op alle werkdagen voor u klaar en zorgen dat alles verloopt volgende de laatste wet- en regelgeving.

VOORDELEN UITBESTEDEN HR ADMINISTRATIE

Inzicht in uw data

Informatie is de sleutel tot succes; met meer inzicht kunt u sneller anticiperen op veranderingen en bereikt u sneller uw doelen. Met onze ruime ervaring en kennis zorgen wij ervoor dat u direct toegang heeft tot de juiste informatie.

Tijd- en kostenbesparend

Geen kostbare tijd meer besteden aan het vinden van het juiste personeel of het -inhoudelijk- coachen en begeleiden van de HR-specialisten, maar gericht naar doelen toe werken en tijd besteden aan uw core business. 

Continuïteit en flexibiliteit

U heeft geen ziekte- en vervangings- of vakantieproblematiek meer. Elke werkdag staat er een team van specialisten voor u klaar en heeft u meer of minder capaciteit nodig gedurende een bepaalde periode? Geen probleem, wij zorgen ervoor.

Tevreden medewerkers

Een goede administratie leidt tot een hogere tevredenheid onder uw medewerkers. Niet alleen is alles overzichtelijk en  duidelijk, het biedt de organisatie ook meer inzicht en tijd om personeel te ontwikkelen. Het is onze taak om te zorgen voor een nauwkeurige administratie en foutloze verloningen.

Kostenbesparing

Meer inzicht zorgt voor minder verrassingen. Een goede HR administratie, aangevuld met rapportages en signalen zorgen voor meer voorspelbaarheid, en dus voor minder kosten. Met ons ervaren team van HR specialisten zorgen wij dat aan alle eisen van een goede HR administratie wordt voldaan en dat u inzicht heeft in uw cijfers. 

Vermindering van stress

Geen stress meer gedurende de vakantieperiodes of bij vertrek van een medewerker. Geen zorgen om continu wijzigende wet- en regelgeving. Wij staan met een team van specialisten op alle werkdagen voor u klaar en zorgen dat alles verloopt volgens de laatste wet- en regelgeving.

administratie

GEEN STANDAARD SOFTWARE MAAR EEN COMPLEET DIGITAAL HR-PLATFORM.

Met onze geautomatiseerde HR-workflows en digitale dossiers nemen wij u en uw (nieuwe) medewerkers eenvoudig mee in ieder HR-proces en wordt alles nauwkeurig vastgelegd. 

Wilt u weten op welke functionaliteiten u kunt rekenen als u met The HR Agency gaat werken? Hieronder vindt u een overzicht met de belangrijkste functionaliteiten.

EEN OVERZICHT VAN EEN AANTAL VAN DE BELANGRIJKSTE FUNCTIONALITEITEN.

Medewerkers portaal (ESS)

Medewerkers ontvangen in hun persoonlijke portaal hun digitale loonstrook en jaaropgave. Ook kunnen ze eenvoudig wijzigingen doorgeven, verlof aanvragen en correspondentie inzien.

Management portaal (MSS)

Maandelijks worden de digitale loonstroken en betaalbestanden via het portaal aangeboden en zijn de taken van de managers zichtbaar. Hiermee heeft u 24/7 inzicht in het digitale dossier van uw medewerker.

Management rapportages

Management rapportages geven inzicht in de cijfers en trends. Door deze in kaart te brengen, kunnen onnodige kosten worden voorkomen en datagedreven keuzes worden gemaakt.

HR-workflows en signaleringen

Leidinggevenden ontvangen notificaties bij belangrijke gebeurtenissen en verlofaanvragen. Deze kunnen eenvoudig kunnen worden goedgekeurd via de mail of in het management portaal.

Digitaal ondertekenen

Nieuwe medewerkers kunnen online hun gegevens invoeren en arbeidsovereen-komsten kunnen digitaal worden verstuurd en ondertekend. Dit geldt ook voor overige correspondentie.

Verlofregistratie

Registreer en verwerk de inkomende verlofaanvragen van uw medewerkers automatisch, eenvoudig en snel. Dit bespaart tijd en geeft overzicht in de aanvragen en verlof.

Onze abonnementen en diensten

Elke organisatie is anders, met andere wensen en behoeften. Voor de HR-administratie bieden we verschillende vormen van samenwerken aan. U kunt zelf de mate van samenwerking en betrokkenheid bepalen. Wij kunnen u gedeeltelijk ondersteunen met uw HR-administratie of deze volledig van u overnemen.

Wilt u weten welk abonnement het best bij uw organisatie past?

Behoefte aan tijdelijke ondersteuning?

Wij kunnen u ook op interim basis ondersteunen bij o.a. zwangerschapsverlof, vervanging van een zieke medewerker of tijdelijke piekmomenten.

Combineer uw HR-administratie
met onze andere services

HR SCAN
Met onze HR Scan maken wij inzichtelijk waar uw kansen en riscio’s liggen op het gebied van HR.
Doe de HR scan >
HR TEMPLATES

Met het HR template abonnement van The HR Agency heeft u toegang tot HR templates die voldoen aan de laatste wet- en regelgeving.

Meer informatie >

API KOPPELING

Met de API koppeling kunnen we ons HR software koppelen aan uw plannings-/urensysteem, boekhoudprogramma of arbodienst.

Meer informatie >

HR ADVIES | CASEMANAGEMENT

Zet extra HR (advies)uren in voor uiteenlopende personele vraagstukken als aanvulling op de HR administratie.

Meer informatie >

HR BELEID & -STRATEGIE

Laat ons strategisch met u meedenken of ondersteunen bij het opstellen van beleid(sdocumenten). Op uren- of projectbasis.

Meer informatie >

VERTROUWENSPERSOON

Voldoet u al aan uw zorgplicht? Een externe gecertificeerde vertrouwenspersoon kent vele voordelen. Wij kunnen die leveren.

Meer informatie >

Werken met The HR Agency is kiezen voor een ervaren en strategische partner met diepgaande kennis van HR. Dankzij onze ruime ervaring in HR binnen verschillende disciplines, kunnen wij moeiteloos de vertaalslag maken van HR-vraagstukken naar passende HR-oplossingen voor uw organisatie. Daarbij is persoonlijk contact en passende afstemming onze sleutel tot succes. 

Kiest u voor The HR Agency, dan kiest u voor flexibiliteit en professionaliteit. Geen onbereikbare externe partij maar een betrokken en volwaardig HR-partner.

Daarom The HR Agency..

Werken met The HR Agency is kiezen voor een ervaren en strategische partner met diepgaande kennis van HR. Dankzij onze ruime ervaring in HR binnen verschillende disciplines kunnen wij moeiteloos de vertaalslag maken van HR-vraagstukken naar passende HR-oplossingen voor uw organisatie. Daarbij is persoonlijk contact en passende afstemming onze sleutel tot succes. Kies u voor The HR Agency, dan kiest u voor flexibiliteit en professionaliteit; onze dienstverlening is maatwerk, waardoor wij in staat zijn ons volledig aan te passen aan uw organisatie. Geen onbereikbare externe partij, maar een betrokken en volwaardig HR-partner.

WORK WITH US

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?