Veelgestelde vragen

Jazeker, neem gerust contact met ons op. Dan bespreken we de mogelijkheden.

Wij verwerken de HR administratie voor het grootste gedeelte in Nmbrs. Daarnaast werken we met een CRM pakket die ons ondersteunt bij de functionaliteiten die Nmbrs niet kan bieden. Hierdoor kunnen we een totaaloplossing aanbieden die we steeds verder uitbreiden.

Onze ervaren HR-Adviseurs, adviseren het (midden)management bij het opstellen van o.a. gespreksverslagen en niet standaard officiele waarschuwingen of het voeren van exit interviews met medewerkers die de organisatie op eigen verzoek verlaten. Ook bieden zij ondersteuning bij verzuimtrajecten en adviseren ze bij loopbaanbegeleiding / exittrajecten en bemiddelen ze bij conflicten.

Onze strategische HR consultants houden zich bezig met strategische en beleidsmatige vraagstukken en fungeren als sparringpartner voor het senior management en de directie (MT). De strategische HR consultant draagt bij aan de bedrijfsdoelstellingen door middel van o.a. een strategische personeelsplanning, het harmoniseren van de arbeidsvoorwaarden, het schrijven van een personeelsbeleid of het begeleiden van overnames en fusies.

Absoluut, wij hebben in de afgelopen jaren veel van onze klanten ondersteunt bij het implementeren van softwaresystemen zoals urenregistratie- en planningsystemen.

Wij kunnen snel schakelen. Hebben wij (tijdelijk) geen capaciteit beschikbaar, dan gaan wij voor u op zoek naar een HR-Consultant binnen ons netwerk.

Voor iedere organisatie is het uitbesteden van de HR administratie mogelijk. Dit is niet afhankelijk van de omvang van de organisatie of de branche waarin de organisatie werkzaam is. Het is voor iedere organisatie, die op zoek is naar de voordelen die het uitbesteden van de HR-administratie met zich meebrengt. 

Het uitbesteden van uw HR-administratie kent vele voordelen. U kunt rekenen op Continuïteit; elke werkdag staat er een team van specialisten voor u klaar. Door uw HR uit te besteden heeft u geen ziekte-, vervangings- of vakantieproblematiek meer. Flexibiliteit; uw neemt onze diensten af op basis van uw wensen en behoeftes. Heeft u meer of minder capaciteit nodig gedurende een bepaald project, wij zorgen ervoor. Kostenbesparend; U heeft geen HR-personeel op de loonlijst met vaste uren en verplichtingen of kosten voor recruitment of ziekte. U betaalt alleen voor de diensten die u nodig heeft. Gemak; Altijd de juiste kennis tot uw beschikking en niet meer druk hoeven zijn met het werven, onboarden en (inhoudelijk) coachen en begeleiden van de HR-medewerkers. Volgende redenen om uw HR-administratie uit te besteden.

U werkt waarschijnlijk met verschillende systemen, net als wij. Deze systemen kunnen we koppelen met ons personeelsinformatiesysteem. Vrijwel alle boekhoudsystemen en urenregistratiesystemen zijn met ons systeem te koppelen. Zit uw urenregistratiesysteem er niet bij? Dan kunnen we deze koppeling op maat laten maken.

Wilt u uw HR administratie bij ons uitbesteden, dan adviseren wij u om uiterlijk 01 oktober met ons in gesprek te gaan. Het beste moment om te starten met uw HR-administratie is 01 januari (nieuw kalenderjaar).  

Het heeft niet onze voorkeur maar het is wel mogelijk. Neem gerust contact met ons op, dan bepalen we samen de mogelijkheden.

Recruitment Process Outsourcing (RPO) is het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van een recruitmentproces, met als doel de beste medewerkers te werven op de meest succesvolle en kosten efficiënte wijze.

Het uitbesteden van recruitment kent vele voordelen, er zijn uiteenlopende redenen waarom een organisatie kiest voor het uitbesteden van zijn recruitment. De voornaamste zijn; kosten besparen, efficiënter werken en continuïteit.

Jazeker, een RPO kan voor alle vacatures worden ingezet (ongeacht niveau of branche).

Een e-assessment is een online assessment en bestaat uit twee onderdelen: een capaciteitentest bestaande uit abstract, numeriek en verbaal redeneren en een persoonlijkheidstest. Afhankelijk van het doel van het assessment kunnen deze ook los van elkaar worden ingezet.

Met een e-assessment kunnen (onnodige) kosten worden voorkomen. Als achteraf blijkt dat een (interne) kandidaat niet over de juiste skills beschikt neemt dit veelal hoge (vervangings)kosten met zich mee. Het werven en trainen van een kandidaat kost al snel duizenden euro’s. Met een minimale investering kunnen deze kosten worden voorkomen.

Een e-assessment kan o.a. worden ingezet bij in- en doorstroom om te kunnen beoordelen of de kandidaat of medewerker voldoet aan de gewenste eisen. Belangrijke vragen zoals; past deze kandidaat bij onze bedrijfscultuur en vult hij/zij het team aan worden met dit assessment snel beantwoord. Ook als een team niet goed functioneert kan dit e-assessement een uitkomst brengen (teamsessie).

Jazeker, onze capaciteitentest kan op het niveau van de kandidaat of medewerker worden afgestemd.

Een kandidaat of medewerker hoeft zich niet voor te bereiden. Per onderdeel krijgt de deelnemer uitleg over wat hij/zij kan verwachten.