OVER ONS

Professioneel HR toegankelijk maken voor álle werkgevers

Ons verhaal

The HR Agency is in 2017 opgericht in Den Haag, door Managing Director Barbara de Vreugd. Met haar jarenlange ervaring als HR-expert bij diverse nationale en internationale organisaties weet zij als geen ander wat nodig is om zowel de operationele als strategische aspecten van human resources goed te organiseren. Met een gepassioneerd en toegewijd team van HR-specialisten maken wij professioneel HR toegankelijk voor ambitieuze, kwaliteitsgerichte organisaties.

Waar wij naar streven?

Uit ervaring weten we dat veel organisaties door een tekort aan capaciteit, kennis of budget worstelen met een optimale invulling van hun HR-afdeling. Dit is dan ook waarom we ons met een team van vaste HR-professionals en externe samenwerkingspartners inzetten om organisaties optimaal te kunnen ondersteunen op HR-gebied. Om het volledige HR-pakket aan te kunnen bieden breiden we ons netwerk van specialisten steeds verder uit. Hebben wij het antwoord op een vraag niet? Dan gaan we op zoek naar een expert die hem wel kan beantwoorden. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten hun doelstellingen kunnen behalen.

The HR Agency is in 2017 opgericht in Den Haag, door Managing Director Barbara de Vreugd. Na jarenlang als interim HR-expert te hebben gewerkt bij nationale en internationale organisaties, … professioneel HR toegankelijk voor alle werkgevers in Nederland. Inmiddels.. Met een gepassioneerd en toegewijd team van HR-specialisten maken wij professioneel HR toegankelijk voor werkgevers die is voor álle ambitieuze werkgevers in Nederland. Wij maken kwaliteit en kennis toegankelijk door..

Het is onze missie om..

De behoefte van werkgevers om zich continue te ontwikkelen en om mee te kunnen gaan in de hectische arbeidsmarkt.

“Niets kost zoveel als een organisatie
waarin werknemers ontevreden zijn.”

TEVREDEN

Met ons werk dragen wij dan ook bij aan de operationele excellence die veel bedrijven nastreven.

Barbara de Vreugd

Managing director | SENIOR HR CONSULTANT

‘Niets kost zoveel als een organisatie waarin zaken niet goed lopen of mensen ontevreden zijn. Met ons werk dragen wij dan ook bij aan de operational excellence die veel bedrijven nastreven’

Barbara de Vreugd

Managing 

Onze visie

HR is een waardevolle kerncompetentie van bedrijven; goede werknemers zijn en blijven het kapitaal van een onderneming. De juiste mensen op de juiste plek is een strategische pijler voor succesvolle bedrijven.

Onze missie

Het begeleiden en ondersteunen van bedrijven bij de ontwikkeling van hun HR-organisatie. Met als doel HR naar ’the next level’ te brengen zodat bedrijven hun strategische doelstellingen kunnen realiseren.

Onze Kernwaarden

Passievolle betrokkenheid

Wij houden van ons werk en voelen ons persoonlijk betrokken bij de organisaties van onze klanten. We vreten ons in de materie van onze klanten in, leren de organisaties goed kennen en leggen een groot verantwoordelijkheidsgevoel aan de dag. Hierdoor kunnen wij écht als verlengstuk van onze klanten opereren en de hoge servicegraad leveren waar wij voor staan.

Respectvolle
verbinding

Als wij ons aan een klant verbinden, dan verbinden we ons ook echt. Een goede persoonlijke relatie, contact gebaseerd op wederzijds begrip, respect en waardering, dat vinden wij belangrijk. Met ons werk zorgen wij voor verbinding tussen de diverse lagen binnen de organisatie van onze klanten en verkleinen wij de afstand tussen werkvloer en directie.

Oplossings- & klantgericht

Niet onze belangen, maar die van de klant (en haar medewerkers) staan bij ons voorop. Het oplossen van het vraagstuk van de klant staat dan ook altijd centraal. Vanuit onze ervaring, expertise en onafhankelijke blik, adviseren en leveren wij wat de klant écht nodig heeft, niet meer en niet minder.

Proactief &
doelgericht

We zijn harde werkers en gaan pragmatisch en doelgericht te werk. We zetten net die ene stap extra om zaken op te lossen, hanteren korte lijnen en schakelen snel. Waar nodig brengen we onze expertise proactief in en denken we mee, zodat er snel keuzes gemaakt kunnen worden.

Onze principes

shutterstock_1865153395.jpg
Wij streven naar oplossingen die bijdragen aan een groter geheel.
Alles wat wij doen en adviseren is gericht op het behalen van een optimaal resultaat, zowel voor de werkgever als de werknemer. Dit doen we door de situatie vanuit de ogen van beide partijen te bekijken. Doordat wij onafhankelijk zijn en echt luisteren (zonder oordeel) kunnen we werkgevers verder helpen. Op deze wijze zijn we in staat om goede oplossingen aan te dragen die zowel voor een tevreden werkgever als tevreden werknemers zorgen.
SLOGAN
De wereld van HR verandert, en wij veranderen mee. Om mee te kunnen bewegen, moeten we flexibel zijn. Wat gisteren realiteit was, kan morgen weer anders zijn. Dat vraagt om flexibiliteit, creativiteit en het vermogen om te leren. De ruimte voor flexibiliteit kan ontstaan, als er een gedegen structuur aan ten grondslag ligt. We kijken terug naar het verleden om te kunnen leren, waarbij we onze focus hebben op de toekomst.
1. Be our customer
Luister tussen de regels door.
Alles wat wij doen en adviseren is gericht op het behalen van een optimaal resultaat, zowel voor de werkgever als de werknemer. Dit doen we door de situatie vanuit de ogen van beide partijen te bekijken. Doordat wij onafhankelijk zijn en echt luisteren (zonder oordeel) kunnen we werkgevers verder helpen. Op deze wijze zijn we in staat om goede oplossingen aan te dragen die zowel voor een tevreden werkgever als tevreden werknemers zorgen.
Klik Hier
2. Be our customer
Luister tussen de regels door.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Klik Hier
3. Be our customer
Luister tussen de regels door.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Klik Hier
Previous slide
Next slide

Onze HR-professionals

De HR-professionals van The HR Agency zijn down to earth, waarbij de kracht ligt in onze persoonlijke benadering en het creëren van verbinding. Wij zijn in staat om op alle niveaus te communiceren en houden daarbij zowel het belang van de werkgever als de werknemer in het oog. Wij streven naar een langetermijnrelatie met onze klanten en kennen ze dan ook door en door. Hierdoor zijn wij in staat om kansen en oplossingen te bieden, voor nu én in de toekomst, volledig afgestemd op de business doelstellingen van de organisatie.

Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de actuele wet- en regelgeving op het gebied van HR. Daarnaast beschikken zij over minimaal HBO werk- en denkniveau en hebben ze jarenlange ervaring binnen hun vakgebied. Dit maakt dat onze specialisten gedegen sparringpartners zijn voor u en uw werknemers.

WORK WITH US

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

work with us

Wilt u nader met ons kennismaken en bespreken wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Onze vissie

HR als waardevolle kerncompetentie

Goede mensen zíjn en blíjven in deze competitieve kenniseconomie het kapitaal van een onderneming. Ze vormen de kostbare benzine van de organisatie als motor van de business. De juiste mensen op de juiste plek en het aantrekken, binden en boeien van het juiste talent zijn hiermee strategische pijlers geworden voor vrijwel alle bedrijven die concurrerend willen blijven. Een goed strategisch HR-plan, employer branding en het simpelweg goed regelen van HR-zaken zijn hier een onderdeel van. Om dit volledige pakket van HR-werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren is expertise en slagkracht gevraagd.

Steeds meer bedrijven zien het belang van het hebben van een goede, geoliede HR-organisatie die als business partner met hen meedenkt en meewerkt in. Ze kunnen en/of willen de (steeds bredere) expertise die dit vraagt echter niet in huis hebben, zodat zij zich op hun eigen kerntaken kunnen richten. Ze hebben daarom behoefte aan advies en/of ondersteuning van buitenaf of willen hun HR volledig outsourcen.

Onze missie

Naar The next level in HR

Het is onze missie om bedrijven te helpen bij de ontwikkeling van hun HR-organisatie en hen bij te staan bij hun strategische en operationele HR-vraagstukken, omdat ze het zelf niet kunnen, willen of simpelweg niet genoeg mankracht hebben om het allemaal zelf te doen. We ontzorgen ze met professionele HR-diensten van hoogwaardige kwaliteit en helpen ze hun HR-inspanningen naar ‘the next level’ in kwaliteit te brengen. We doen dit in de vorm van hun ‘externe HR-afdeling’ of als verlengstuk van hun eigen HR-afdeling. Ons doel: met onze HR- inspanningen zowel bedrijfsstrategische als operationele waarde creëren en een waardevolle bijdrage leveren aan het efficiënt realiseren van de strategische doelstellingen van onze klanten.